Dupa finalizarea platii, un operator va verifica plata si corectitudinea introducerii datelor din formularul de inscriere. In cazul oricarei greseli sesizate de operatorul nostru facute de dumneavoastra la completarea formularului, veti fi contactat telefonic pentru rezolvarea acesteia. Dupa verificare anuntul intra la publicat.
Info:
Majoritatea site-urilor impun limita de 750 de caractere, introduceti un anunt clar si compact.;
Atentie: Pe aproximativ 10% din site-uri sunt permise anunturi cu limita de caractere mai mica. In acele site-uri vom inscrie o versiune scurta, clara si esentiala a anuntului dumneavoastra pentru a ne incadra in limita de caractere.
In urma inscrierii unui anunt aproximativ 40-60% din site-uri trimit mailuri de confirmare ce trebuiesc deschise si accesate link-urile de validare din textul acestora pentru ca anuntul sa fie afisat pe site.
Lista celor 150 de site-uri in care se inscriu anunturile generale
IMPORTANT: www.firmacuratenieblocuri.freeweb.ro a selectat foarte atent site-urile de anunturi pentru a ajunge la lista de 150 de site-uri, astfel am exclus site-urile cu trafic si numar mic de anunturi postate zilnic, cat si copii ale altor site-uri ce nu ar aduce nici un rezultat.

 S.C. SIR Lupulescu S.R.L.  Pret : 55 lei plus TVA.

Banca Transilvania RO41BTRL04101202C31813XX 

  

Companiile aloca bugete uriase pentru a urca pe primele pagini Google. www.firmacuratenieblocuri.freeweb.ro  face acest lucru pentru tine cu doar 55 lei plus TVA ! 
Cum facem asta ? Publicam anunturi in toate site-urile de anunturi gratuite

Plata pentru postari anunturi: 

S.C. SIR Lupulescu S.R.L.  Pret : 55 lei plus TVA.

Banca Transilvania RO41BTRL04101202C31813XX 

partenere , chiar si in ziarele afiliate acestora! Efectele sunt imediate datorita faptului ca Google , indexeaza zilnic noile pagini ale site-urilor de anunturi si le afiseaza in topul cautarilor datorita PageRank-ului acestora . In plus Google acorda transfer de PageRank catre site-ul tau datorita linkurilor pe care echipawww.firmacuratenieblocuri.freeweb.ro  le posteaza odata cu anunturile.
Lucram cu operatori umani si nu cu programe automate ! 
Google penalizeaza promovarea prin metode automate (spam) si "uraste" folosirea programelor de orice fel care mascheaza IP-uri (proxy), trimit date in mod automat. operatorii iti publica anunturile in siteuri. 
Operatorii nostri verifica, corecteaza, optimizeaza si posteaza anunturile
 
pentru fiecare site in parte. Astfel se evita cuvinte taiate de la jumatate deoarece nu au incaput in formular, se reformuleaza fraza in cazul in care aceasta nu se incadreaza in parametrii unui site, se corecteaza anuntul daca este cazul si se bifeaza optiunile cele mai avantajoase pentru client in functie de conditiile si ofertele fiecarui site in parte.
Postare anunturi in siteuri - Manual vs. Automat
Pe intelesul tuturor: Postarea de anunturi in siteuri specializate aduce avantaje uriase si clienti intr-un timp foarte scurt. Exista insa o "mica" problema de care clientii care apeleaza la acest tip de promovare, nu stiu. Vom incerca sa explicam foarte clar si obiectiv diferenta dintre promovarea prin aplicatii automate si postari manuale ale anunturilor.
Pentru a intelege mai bine este necesar sa cunoasteti urmatorul detaliu:
Toti cei care detin macar un site si au acces la resursele de hosting se pot convinge ca spiderii (scripturi prin care Google indexeaza siteurile) acceseaza de sute de ori pe zi paginile dintr-un website. Exista falsa problema care se discuta pe forumuri "de ce Google nu mi-a indexat paginile desi Googlebot le-a vizitat zilnic ?" Desi botii Google viziteaza de zeci sau sute de ori pe zi un site, acestia decid sa nu indexeze paginile siteului ci doar sa le verifice: stabilitatea continutului in timp, originalitatea, linkurile dinamice etc...
Deci Google navigheaza zilnic, aproape simultan si instantaneu in mii de siteuri "similare" pentru a le compara intre ele. Astfel se poate masura timpul in care se propaga o oferta / un anunt in toate siteurile de profil, si se poate determina daca promovarea este de tip spam sau este una manuala.
Daca un anunt este postat pe 150 siteuri in doar 20 de secunde, Google va observa imediat si poate ignora / penaliza paginile dinamice create prin acel anunt.
Dealtfel, chiar Google declara ca prin noul update la algoritmul de indexare "Panda", poate diferentia continutul original fata de continutul preluat (copiat) pe alte siteuri prin identificarea momentului (timpul exact) la care a fost creata pagina respectiva.
Din experienta va spunem ca un anunt postat pe 150 siteuri manual necesita efort si migala timp de aprox. 8-10 ore, si lucru in paralel cu mai multi operatori grupati pe nise de siteuri diferite.
Este foarte important sa nu confundati softurile care usureaza postarea anunturilor prin memorarea informatiilor si completarea formularelor din siteuri (acestea nu prezinta riscuri de nici un fel S.E.O.), cu softurile automatizate care posteaza prin interogari repetate anunturile direct in baza de date a siteurilor sarind peste formulare, capcha, termenii conditii etc...
Softurile automatizate posteaza anunturile prin metode de hacking
Codurile din imagine (capcha) pe care vizitatorii sunt nevoiti sa le identifice vizual si sa le tasteze, au rolul de a indeparta automatizarea procesului de spam si automatizare a procesului.
 
Toti administratorii siteurilor de profil pot confirma ceea ce spunem noi. Toti au patit macar odata sa se trezeasca cu sute de anunturi de acelasi tip inserate abuziv in baza de date si , mai mult, au fost penalizati de Google pentru asta. Un exemplu de postare automatizata a anunturilor face referire la Viagra, si cu siguranta ati fost asfixiat la un moment dat si dvs de ele.
 Administratorii siteurilor baneaza anunturile de tip spam
Marea majoritate a adminilor siteurilor de anunturi sterg a doua zi anunturile postate automat si pun filtre pe datele de contact ale persoanelor / firmelor care au apelat la programe automatizate de postare.
O alta dovada ca Google nu agreaza promovarea prin spam este faptul ca insasi echipa lor a lansat un script de coduri imagine (capcha) pe care webmasterii il pot importa in siteurile lor, pentru a evita postarile automate de anunturi.
DA manual
NU automat
De ce?
De ce nu?
Operatorii vor sti intotdeauna sa modifice titlurile si textele anunturilor in cazul in care anumite siteuri au restrictii la numarul de caractere, sau anuntul a mai fost publicat anterior.
Aplicatia automata va taia de la jumatate unele cuvinte stricand imaginea si oferta clientului.
Operatorii redimensioneaza si optimizeaza imaginile pentru fiecare site in parte, si corecteaza greselile si erorile de exprimare daca e cazul.
Administratorii siteurilor vor sterge anunturile postate automat. Acestia pot identifica foarte usor aceste anunturi si le pot bana temporar sau definitiv. Pot pune filtre pe adrese de email, telefoane, websiteuri etc..
Poti verifica corectitudinea publicarii manuale a anuntului tau.
Google nu agreaza promovarea de tip spam. Practic rolul codurilor din imagine (capcha) este acela de a evita postarile automate
Garantia returnarii banilor in cazul in care operatorii nu reusesc sa satisfaca cerintele clientului.
Nu poti solicita returnarea banilor unui soft automat
 
Postarea pe 600 siteuri in 20 de secunde nu poate fi decat SPAM (hacking) si nu poate atrage decat penalizari si prejudicii de imagine.
 
Am demonstrat de curand care sunt efectele in Google pentru un anunt postat manual fata de un anunt promovat printr-o aplicatie automata.
La intrebarile insistente si la solicitarile publicului am efectuat un experiment online prin care am demonstrat foarte clar diferenta dintre postarea manuala si cea automata dpdv S.E.O. Practic odata ce anuntul este identificat a doua zi si sters de administratorii siteurilor implicit indexarile in Google vor fi zero pentru anuntul respectiv.
De ce 200 site-uri si nu 600 sau 1000 ?
  1. In ultimii ani de studii si statistici am ajuns la concluzia ca ce depaseste 150 siteuri este absolut in plus.
  2. Se creaza asa numitul fenomen "duplicat content" iar Google de la o limita in sus incepe sa ignore paginile similare. Operatorii modifica uneori, unele informatii , pentru a nu se crea efectele de duplicat la postare, lucru pe care softurile automate nu il pot face.
  3. De ce sa taxezi clientul in plus, pentru o munca absolut inutila, daca limita maxima la care un anunt are efecte vizibile este 150 siteuri ?
  4. In plus lista noastra de 150 siteuri contine majoritatea siteurilor bune si foarte bune din Romania. De ce sa platesti in plus pentru inca 100 siteuri cu 0 vizitatori pe zi ?
  5. Recomandam doar publicarea MANUALA in siteuri prinwww.firmacuratenieblocuri.freeweb.ro . Pret : 55 lei plus TVA.  

In atentia Asociatiilor de Proprietari ! Firmele de Salubritate din sectoarele 2,4,5 si 6 sunt obligate prin contractele cu Asociatiile de Proprietari sa puna la dispozitia acestora gratuit, containere speciale pentru evacuarea gunoiului (asa zisa curatenie de primavera sau de toamna). Faceti una solicitare scrisa sau faceti programare container. Frecventa obisnuita - de doua ori pe an. Volum container - 4mc sau 7mc. Containerul ramane 24/48 h la alocatie apoi este ridicat de catre firma de salubritate. Firma Curatenie Blocuri – oferta speciala pentru asociatia de proprietari, prestam numai prin contract si factura, Contact administrator firma _0724_682_275_ e-mail anoutrei@yahoo.com www.curatenieblocuri.freeweb.ro www.firmacuratenieblocuri.freeweb.ro www.firmacuratenieblocuri.wordpress.com www.curatenieblocuri.freeweb.ro/cariere Cum scapati de sobolanii din subsolul blocului, Cum scapati de sobolanii din subsolul blocului. Numarul de sobolani a crescut alarmant, in ultima perioada, in subsolurile blocurilor din Bucuresti. Principala cauza o reprezinta mizeria si molozul strans luni intregi in astfel de spatii, la care cel mai mult contribuie cetatenii, care arunca gunoiul in subsol, nu la ghena asa cum este normal. Resturile menajere reprezinta o hrana pe gustul rozatoarelor, de care cu greu poti scapa. Firmele de deratizare care au contract cu statul imprastie diverse prafuri, insa mamiferele sint greu de starpit. Asta si deoarece treaba este facuta, de multe ori, de mantuiala. Foarte grav este, insa, faptul ca sobolanii pot transmite boli infectioase foarte grave care, uneori, pot fi fatale. Firma Curatenie Blocuri – oferta speciala pentru asociatia de proprietari, prestam numai prin contract si factura, Contact administrator firma _0724_682_275_ e-mail anoutrei@yahoo.com www.curatenieblocuri.freeweb.ro www.firmacuratenieblocuri.freeweb.ro www.firmacuratenieblocuri.wordpress.com www.curatenieblocuri.freeweb.ro/cariere Cum scapati de sobolanii din subsolul blocului Bucuresti, Sobolanii sint inotatori foarte buni si pot supravietui chiar si pana la trei ani intr-un subsol cu apa. In momentul in care observati un astfel de mamifer, puteti fi siguri ca mai sint si altii prin zona. Motiv pentru care trebuie sa incercati exterminarea lor. Pentru ca, altfel, va puteti trezi cu ei chiar in apartamente. Cum, de altfel, au patit foarte multi bucuresteni de-a lungul timpului. Ingrijorator mai este si faptul ca sobolanii se inmultesc foarte rapid, iar o femela poate da nastere chiar si la 2.000 de exemplare intr-un singur an. Asa ca nu mai stati pe ganduri si faceti tot posibilul sa scapati de rozatoarele care va pot distruge viata. Firma Curatenie Blocuri – oferta speciala pentru asociatia de proprietari, prestam numai prin contract si factura, Contact administrator firma _0724_682_275_ e-mail anoutrei@yahoo.com www.curatenieblocuri.freeweb.ro www.firmacuratenieblocuri.freeweb.ro www.firmacuratenieblocuri.wordpress.com www.curatenieblocuri.freeweb.ro/cariere Otrava de sobolani care se gaseste in magazine nu este deloc indicata. Pentru ca animalele pot muri in locuri deloc recomandate si ar ramane un miros oribil in spate. In plus, sobolanii se vor chinui pana isi vor da ultima suflare, se vor tari pe jos si, cu siguranta, nu v-ati dori sa-i vedeti cum mor sub ochii dumneavoastra. Deratizarea la interior si exterior ramane cea mai buna metoda prin care puteti scapa de sobolani. Iar pe piata sint numeroase firme de profil, specializate, care va pot scapa de rozatoarele din subsoluri. Si efectueze curatenie si dezinfectarea spatiului. Firma Curatenie Blocuri – oferta speciala pentru asociatia de proprietari, prestam numai prin contract si factura, Contact administrator firma _0724_682_275_ e-mail anoutrei@yahoo.com www.curatenieblocuri.freeweb.ro www.firmacuratenieblocuri.freeweb.ro www.firmacuratenieblocuri.wordpress.com www.curatenieblocuri.freeweb.ro/cariere Pentru exterior, specialistii vor imprastia otrava raticida (pasta, cerata, granule) la distante care nu vor afecta apartamentele din imobil, asa ca nu trebuie sa va faceti probleme. Vizate vor fi gaurile prin care intra sobolanii si cuiburile. Iar deratizarea la interior se face prin amplasarea unor capcane pregatite special pentru rozatoare. In concluzie, persoanelor fizice le va fi aproape imposibil sa scape de sobolani pe cont propriu. Cel mai indicat este sa solicite ajutorul unei firme autorizate, care detine toate mijloacele necesare de starpire a mamiferelor. Firma Curatenie Blocuri – oferta speciala pentru asociatia de proprietari, prestam numai prin contract si factura, Contact administrator firma _0724_682_275_ e-mail anoutrei@yahoo.com www.curatenieblocuri.freeweb.ro www.firmacuratenieblocuri.freeweb.ro www.firmacuratenieblocuri.wordpress.com www.curatenieblocuri.freeweb.ro/cariere Pentru a scapa de sobolani, foarte multe asociatii de proprietari lasa pisicile sa intre in subsolul blocului. Este adevarat, felinele omoara cateva exemplare, insa nu vor putea niciodata ucide toti sobolanii. Mai ales ca dintii celor din urma cresc, anual, cu cel putin zece centimetri. Iar cazurile cand o pisica nu poate face fata unei lupte cu un sobolan nu sint singulare. Motiv pentru care doar o firma pentru curatenie subsol blocuri autorizata in Bucuresti va poate scapa de aceste nedorite creaturi care si-au gasit refugiul in subsolurile blocurilor din Bucuresti. Sobolanii va pot infesta inclusiv podurile si garajele, asa ca trebuie sa aveti mare atentie cu aceste mamifere. Firma Curatenie Blocuri – oferta speciala pentru asociatia de proprietari, prestam numai prin contract si factura, Contact administrator firma _0724_682_275_ e-mail anoutrei@yahoo.com www.curatenieblocuri.freeweb.ro www.firmacuratenieblocuri.freeweb.ro www.firmacuratenieblocuri.wordpress.com www.curatenieblocuri.freeweb.ro/cariere Vreti sa preveniti sau sa combateti puricii ? Atunci a-ti ajuns in locul potrivit deoarece in acest articol o sa va dam cateva sfaturi utile pentru a preveni puricii, iar in cazul in care va fost infestata casa cum sa ii combateti. In primul rand pentru a preveni infestarea cu purici trebuie sa astupati toate gaurile si spatiile inguste care pot servi acestora ca loc de clocire. Daca avetii animale de companie in casa, locul acestora trebuie curatat in permanenta, mai ales daca animalele ies afara. Animalele pot fi protejate impotriva puriciilor cu ajutorul unor zgarzi sau cu ajutorul unor solutii speciale. Subsolurile blocurilor trebuie igienizate si curatate obligatoriu, deoarece lesurile de sobolani sau soareci pot fi medii prielnice ale aparitiei si raspandirii acestor insecte daunatoare. Firma Curatenie Blocuri – oferta speciala pentru asociatia de proprietari, prestam numai prin contract si factura, Contact administrator firma _0724_682_275_ e-mail anoutrei@yahoo.com www.curatenieblocuri.freeweb.ro www.firmacuratenieblocuri.freeweb.ro www.firmacuratenieblocuri.wordpress.com www.curatenieblocuri.freeweb.ro/cariere In cazul in care sa produs infestarea si nu mai puteti scapa de ei prin solutii simple, trebuie sa apelati la o firma deoarece acestia dispun de anumite substante ce pot duce la eliminarea rapida a acestora. Acestia vor face inainte de tratamentul de dezinsectie a puricilor de la subsol, curatenie completa igienizand si curatand zona de cadavrele de animale.Datorita curateniei si igienizari, tratamentele de dezinsectie vor avea rezultate. In cazul in care acest lucru nu se face tratamentul este inutil, deoarece purici se ascund foarte bine in lesuri si materialele reziduale. Firmele de dezinsectie purici folosesc in tratamentul de dezinsectie substante si insecticide ecologice foarte eficiente care nu pot afecta in vreun fel sanatatea oamenilor nici a animalelor. In cazul in care aveti animale de companie trebuie sa vedeti locurile unde acestea stau mai mult si sa faceti un tratament atent si riguros in acele zone. Inainte de tratamentul impotriva puriciilor, toate materialele textile si hainele trebuie puse in saci si apoi spalate la temperaturi de peste 50 grade. Dupa aerisirea camerelor unde sa facut tratamentul de dezinsectie impotriva puricilor trebuie aspirata suprafata, insistandu-se la imbinari si la toate materialele textile ce nu au putut fi spalate. Astfel datorita acestor tratamente facute cu ajutorul firmelor de curatenie blocuri veti scapa intr-un mod eficient si rapid de aceste insecte atat deranjante. Firma Curatenie Blocuri – oferta speciala pentru asociatia de proprietari, prestam numai prin contract si factura, Contact administrator firma _0724_682_275_ e-mail anoutrei@yahoo.com www.curatenieblocuri.freeweb.ro www.firmacuratenieblocuri.freeweb.ro www.firmacuratenieblocuri.wordpress.com www.curatenieblocuri.freeweb.ro/cariere Cum scap de gunoi la subsol de bloc ? Din pacate, aproape toate subsolurile blocurilor din tara noastra sint insalubre, pline cu mult gunoi si urat mirositoare. Nu mai punem la socoteala daunatorii care se inmultesc precum ciupercile dupa ploaie si ajung chiar si pana in locuintele locatarilor. Cum scap de gunoaiele din subsol ? Daca esti decis sa demarezi o curatenie generala in incapere, poti conta pe firma noastra. Iti vom pune la dispozitie personal pentru incarcare si curatenie subsol blocuri. Daca volumul de mizerie este mare, sintem gata sa iti inchiriem un container de 7 metri cubi pentru o perioada de cel mult trei zile. Tu va trebui sa il umpli, in timp ce noi il vom descarca la groapa de gunoi. Indiferent de serviciul pe care il vei alege, colaborarea dintre noi se va termina in momentul in care subsolul este complet evacuat de gunoaie. Firma Curatenie Blocuri – oferta speciala pentru asociatia de proprietari, prestam numai prin contract si factura, Contact administrator firma _0724_682_275_ e-mail anoutrei@yahoo.com www.curatenieblocuri.freeweb.ro www.firmacuratenieblocuri.freeweb.ro www.firmacuratenieblocuri.wordpress.com www.curatenieblocuri.freeweb.ro/cariere Cum scap de gunoaiele din subsol, beci ? Cum scap de gunoaiele din subsol ? Subsolul unui bloc se transforma intr-un spatiu plin cu gunoaie in principal din cauza locatarilor. Acestia prefera sa depoziteze in incapere foarte multe vechituri care, odata ce intra in contact cu apa, se degradeaza si mai mult. Spre satisfactia coloniilor de sobolani care adora sa traiasca in astfel de medii. O astfel de situatie trebuie sa inceteze urgent. Este obligatoriu sa intri in subsol si sa te apuci imediat sa faci curat la subsol cu o firma pentru curatenie blocuri. Daca unele obiecte mai pot fi salvate, atunci pune-le deoparte. Daca nu, locul lor este la groapa de gunoi. Pune toate elementele mici in saci de rafie pentru o manipulare mai usoara. Asigura-te ca ai cel putin doua persoane alaturi de tine in momentul in care vrei sa scoti afara articolele mari. Firma Curatenie Blocuri – oferta speciala pentru asociatia de proprietari, prestam numai prin contract si factura, Contact administrator firma _0724_682_275_ e-mail anoutrei@yahoo.com www.curatenieblocuri.freeweb.ro www.firmacuratenieblocuri.freeweb.ro www.firmacuratenieblocuri.wordpress.com www.curatenieblocuri.freeweb.ro/cariere Cum scap de gunoaiele din subsol, beci ? Dupa ce ai eliberat subsolul de obiecte, va trebui sa il aspiri pentru a elimina tot praful si panzele de paianjen. Curata foarte bine inclusiv corpurile de iluminat. Verifica toate spatiile greu accesibile pentru a te asigura ca nu vei lasa in urma excremente de sobolan si mucegai. Amesteca detergent si amoniac cu apa si clateste cu solutia obtinuta peretii si pardoselile. Verifica toate conductele pentru a fi sigur ca nici una nu este avariata. Firma Curatenie Blocuri – oferta speciala pentru asociatia de proprietari, prestam numai prin contract si factura, Contact administrator firma _0724_682_275_ e-mail anoutrei@yahoo.com www.curatenieblocuri.freeweb.ro www.firmacuratenieblocuri.freeweb.ro www.firmacuratenieblocuri.wordpress.com www.curatenieblocuri.freeweb.ro/cariere Cum scap de gunoaiele din subsol, beci ? Daca exista apa in subsol, va trebui sa scapi de ea inainte sa incepi curatenia. Foloseste o pompa pentru acest lucru. Lasa usile si ferestrele deschise pentru ca incaperea sa se usuce. Este obligatoriu sa opresti energia electrica in tot acest timp. Inainte de a intra in subsol, va trebui sa te imbraci cu pantaloni lungi, cizme impermeabile, manusi, maneci lungi si sa porti masca de protectie contra mucegaiului. Dupa ce ai eliminat toata apa, te poti apuca de curatenia propriu-zisa. Tine cont de informatiile prezentate mai sus. Firma Curatenie Blocuri – oferta speciala pentru asociatia de proprietari, prestam numai prin contract si factura, Contact administrator firma _0724_682_275_ e-mail anoutrei@yahoo.com www.curatenieblocuri.freeweb.ro www.firmacuratenieblocuri.freeweb.ro www.firmacuratenieblocuri.wordpress.com www.curatenieblocuri.freeweb.ro/cariere Cum scap de gunoaiele din subsol ? Daca ai optat pentru un container, plaseaza in el sacii si obiectele mari pe care le-ai evacuat din subsol. Daca treaba este gata, iar incaperea arata impecabil, ne poti contacta pentru a veni sa ridicam bena. Daca ai ales un serviciu de gunoi, asteptam, de asemenea, telefonul tau cand curatenia in subsol s-a terminat. In foarte scurt timp, o echipa formata din doua, trei persoane se va prezenta la fata locului pentru a ridica sacii si obiectele ce urmeaza sa ajunga la groapa de gunoi. Firma Curatenie Blocuri – oferta speciala pentru asociatia de proprietari, prestam numai prin contract si factura, Contact administrator firma _0724_682_275_ e-mail anoutrei@yahoo.com www.curatenieblocuri.freeweb.ro www.firmacuratenieblocuri.freeweb.ro www.firmacuratenieblocuri.wordpress.com www.curatenieblocuri.freeweb.ro/cariere